fokusloggan

Vad mina kunder säger...

är viktigt för mig.

Därför vill jag gärna dela med mig av deras feedback.

1-års present till Truls och Henri

Båda våra söner, har fått fotografering av Fröken Fokus/Martina, i present av släktingar, när de fyllde ett år. Vi har bara gott att säga om fototillfällena och de bildminnen som vi har med oss därifrån. Hon har lyckats fånga den eftertänksamma och lugna Truls och det livliga busfröet Henri, på ett träffande sätt.

/Sofie och Björn, Landskrona

Familjen Jönsson på skogsutflykt

Martina fotograferade mig min man och våra underbara barn en kylig höstdag. Jag är mycket nöjd med bilderna som verkligen speglar vilken härlig dag det var med alla höstfärger och ljuset som flödade.

Jag som önskade levande fotografier, inte uppställda och stela fick precis vad jag önskade. Barnen är sig själva i bilderna. Jag kommer anlita Martina fler gånger, du är en proffsig, ödmjuk och väldigt trevlig person. Många tack till dig!

MVH Ulrika och resten av familjen Jönsson.

Amir bland höstlöven

Jag är väldigt nöjd med bilderna som vi tog hos Fröken Fokus. Vi tog bilder till ett kollage utomhus och jag måste säga att fotografen verkligen lyckades fånga de bästa ögonblicken och har sinne för detaljer. Jag tycker att bilder i rörelse ger ett mer verklighetstroget intryck och man bevarar minnena på ett bättre sätt. Jag kan verkligen rekommendera Fröken Fokus, som lyckades få fram min lilla killes personlighet så bra i bara ett antal bilder.

/Madeleine (Amirs mamma), Halmstad