fokusloggan

Läsarfrågor :-)

Då var det dags för lite svar på läsarfrågor igen :-)

"En fundering: IKEA skriver om sina lådor "Lådorna i bänkskåp och högskåp är lättrullande och du behöver inte oroa dig för att ta i när du stänger lådorna, då de stängs tyst och mjukt." Jag har för mig att jag sett Blum i IKEAs leverantörsregister.
Och "Vägghörnskåpskarusell" kostar 349:- (utan personalrabatt)
Inget ont om Marbodal, men dom verkar ta hutlösa priser...
Kram
fd CALC-ansvarige Owe"

Svar:
Japp, IKEA kör också Blum. Fast jag tror att det är andra mått, eftersom IKEA ju är experter på att se till att deras mått inte stämmer överens med någon annan tillverkares köksmått... 

Vi håller med Owe om att alla andra köksleverantörer utom IKEA tar fantasipriser, men i det här fallet så är det nog ändå så att vi behöver vara otrogna gentemot husbutiken...
IKEAs hörnskåp går nämligen alltid i ett L, dvs en liten bit sticker ut på andra sidan också. Finessen med den karusellen vi spanat på, är att den går in i ett vanligt rakt skåp. Eftersom vår köksskiss blir snyggast med sånt skåp, så blir det nog nåt liknande vi får köpa. 
Fast nu har vi ju redan sparat in massor på att inte köpa nya stommar och att plocka ihop lådor och extra stomme på Blocket, så då har vi nog råd med ca 2500 kr för karusellen. 

Bloggens läsare är varmt välkomna att fortsätta komma med bra förslag och idéer samt frågor! Tyvärr tillåter inte bloggens funktion att i nuläget svar direkt på kommentarer, så det blir som ett nytt blogginlägg istället.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cecilia » Molly, 1 vecka. Nyföddfotografering, Fröken Fokus:  ”Hej vad har ni för prislista och tider på nyföddfotografering? Jag är beräknad d..”

  • Mamma Ingrid » Mest bilder:  ”Härliga bilder av nybyggarparet. Ni jobbar fantastiskt bra med röjning, eldning,..”

  • Owe » Tystnad ... eller inte.:  ”Hej! Hmmm, var det inte mycket kraftig vind då? För när jag varit i skog med vin..”

  • I Thalwitzer » Tystnad ... eller inte.:  ”Vilken besvikelse! Jag förstår att ni är trötta och uppgivna. Jag upplevde ju vi..”

  • Lilian » Tystnad ... eller inte.:  ”Det gör ont i hjärtat, hoppas ni kommer på något bra kram Lilian”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-