fokusloggan

Hår & Sånt nominerade till Årets Marknadsförare!

Är så stolt att få berätta att ett av "mina" företag, dvs kunder som jag hjälper med marknadsföring, har blivit nominerade till Årets Marknadsförare!

Se mer hur vi gjorde?
Kolla här

Hår & Sånt Halmstad AB driver två frisörsalonger i centrala Halmstad och har vågat tänka helt nytt kring marknadsföring.
Från att i princip enbart lagt hela budgeten på annonsering i papperstidningar, fick jag förtroendet att lägga halva summan på helt andra sätt att marknadsföra.

Efter 15 år som fotograf med eget företag, vet jag att det handlar om att bygga relationer med kunderna. Jag brukar säga att jag jobbar i "förtroendebranschen".
Mina kunder måste våga lita på mig för att släppa mig nära dem själva och sin familj, kollegor, kunder. 
Samma sak när det gäller frisörer. 

Nätverkande handlar om så mycket mer än om att mingla på frukostmöten.
Det handlar om att skapa närhet och att våga låta någon annan "lära känna en". I det arbetet är bilder otroligt viktiga. Som fotograf vet jag att den gamla klyschan stämmer, en bild kan verkligen säga mer än 1000 ord.

Jag designade om hemsidan och fotograferade personalen på liknande sätt som jag plåtar mina "Levande Porträtt". Mycket känsla och personlighet, helt enkelt.
Frisörerna fick vara ansiktena utåt, bildligt talat, när vi bytte ut den gamla fönsterskyltningen med produktbilder från leverantörer, till stora posters som presenterade de olika frisörerna och deras specialområden.

Hår & Sånt växte till sig och "brorsan" döptes till Barbers & You, en barbershop med genomtänkta lösningar redan från start.
Jag hjälpte till med moodboard och idéer till inredning, hemsida och grafisk design till allt från visitkort till butiksskyltar.
Eftersom jag själv är 25% smålänning, är jag rädd om kundens pengar och hjälpte ägaren Marie att hitta prisvärda leverantörer som även tog ett miljöansvar.

Barbers & You har blivit en succé, bland annat stylar salongen samtliga HBK-spelare inför fotograferingar till tidningen HBK Live.

Håll tummarna och rösta gärna om du är medlem i Marknadsföreningen Halland!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Cecilia » Molly, 1 vecka. Nyföddfotografering, Fröken Fokus:  ”Hej vad har ni för prislista och tider på nyföddfotografering? Jag är beräknad d..”

  • Mamma Ingrid » Mest bilder:  ”Härliga bilder av nybyggarparet. Ni jobbar fantastiskt bra med röjning, eldning,..”

  • Owe » Tystnad ... eller inte.:  ”Hej! Hmmm, var det inte mycket kraftig vind då? För när jag varit i skog med vin..”

  • I Thalwitzer » Tystnad ... eller inte.:  ”Vilken besvikelse! Jag förstår att ni är trötta och uppgivna. Jag upplevde ju vi..”

  • Lilian » Tystnad ... eller inte.:  ”Det gör ont i hjärtat, hoppas ni kommer på något bra kram Lilian”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln