fokusloggan

Snygge-erbjudande hos Fröken Fokus

Unna dig nåt extra under Alla Hjärtans dag-veckan!

 

Under hela veckan kommer Stylist och MakeUp Artist Nathalie att jobba hos Fröken Fokus fotostudio. Om du bokar en fotografering just den veckan BJUDER vi på:

- En personlig shopper. Nathalie följer med dig på stan och hjälper dig sätta ihop 1-2 coola outfits. Du får hjälp att hitta och förnya din stil, och hitta kläder som tar fram det bästa hos dig.

- Professionell fotosminkning och hårstyling. Här i studion får du och Nathalie vår sminkloge till ert förfogande i upp till 1,5h innan fotograferingen. Smink och styling anpassas efter dina önskemål.

 

 

Fotografering hos Fröken Fokus, börjar på 975 kr för en person. Vi plåtar i studion i upp till 1h, vi hittar uttryck och känsla som passar dig. Fröken Fokus fotograferingar är en upplevelse i sig. 

 

Efter fotograferingen skickar vi hem en sk kontaktkarta till dig, med ett stort antal bilder från fotograferingen. Du väljer själv vilka bilder du vill titta närmare på vid vår visningsession i studion.

Till alla beställda bilder ingår en digital webbupplöst bild för fri privat användning på tex FaceBook. Vill du ha professionella bilder för kommersiell användning, gäller SFFS prislista. 

Dock ingår smink, hår + shopping också utan extra kostnad.

 

Begränsat antal fototider finns denna vecka, först till kvarn gäller. 

För mer information och bokning, hör av dig till martina@frokenfokus.se

 

 

VÄLKOMMEN!

blog comments powered by Disqus

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Cecilia » Molly, 1 vecka. Nyföddfotografering, Fröken Fokus:  ”Hej vad har ni för prislista och tider på nyföddfotografering? Jag är beräknad d..”

  • Mamma Ingrid » Mest bilder:  ”Härliga bilder av nybyggarparet. Ni jobbar fantastiskt bra med röjning, eldning,..”

  • Owe » Tystnad ... eller inte.:  ”Hej! Hmmm, var det inte mycket kraftig vind då? För när jag varit i skog med vin..”

  • I Thalwitzer » Tystnad ... eller inte.:  ”Vilken besvikelse! Jag förstår att ni är trötta och uppgivna. Jag upplevde ju vi..”

  • Lilian » Tystnad ... eller inte.:  ”Det gör ont i hjärtat, hoppas ni kommer på något bra kram Lilian”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln