fokusloggan

Julkortsmakeriet ger sidoeffekter

... nämligen att jag blir sugen att visa några fler bilder från mina familjesessioner som vi gjort i somras. Älskar att göra fina julkort åt mina familjer med Fröken Fokus bilder. Bilderna är ju till för att användas, inte enbart hänga på väggen där hemma.

 

Annat (jul)pyssel jag ägnat mig åt de senaste veckorna är fotoböcker. Riktigt lyxiga med tjocka blad och unik design. En bok som kan följa med barnen när de flyttar hemifrån, ligga framme på soffbordet och inbjuda till spontant bläddrande. 

 

Här nedan härliga familjen R som var grymt sköna att plåta. Avslappnade och med mycket hjärta. Gilla! :-)

 

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Cecilia » Molly, 1 vecka. Nyföddfotografering, Fröken Fokus:  ”Hej vad har ni för prislista och tider på nyföddfotografering? Jag är beräknad d..”

  • Mamma Ingrid » Mest bilder:  ”Härliga bilder av nybyggarparet. Ni jobbar fantastiskt bra med röjning, eldning,..”

  • Owe » Tystnad ... eller inte.:  ”Hej! Hmmm, var det inte mycket kraftig vind då? För när jag varit i skog med vin..”

  • I Thalwitzer » Tystnad ... eller inte.:  ”Vilken besvikelse! Jag förstår att ni är trötta och uppgivna. Jag upplevde ju vi..”

  • Lilian » Tystnad ... eller inte.:  ”Det gör ont i hjärtat, hoppas ni kommer på något bra kram Lilian”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln