fokusloggan

Utvärderingar från Kreativa Fotoworkshopen

I helgen välkomnade vi ett nytt gäng vetgiriga hobbyfotografer till Fröken Fokus fotostudio i Halmstad.

Många av deltagarna hade fått kursen i present, omtänksamma hustrur, mostrar och väninnor hade köpt presentkort under sommaren, och nu var det dags för en hel dags födelsedagsnjutning!

 

Det roliga med att utbilda är att varje kurs blir annorlunda, jag anpassar kursen till gruppen och allas olika förkunskaper och önskemål. I helgen blev det en himla skön stämning, så stort tack till alla deltagarna som bidrog till den! :-)

 

Vill passa på att tipsa om årets julklapp till någon du tycker om... köp ett fint presentkort till kursen som kommer att hållas i januari 2012. Eller ge er båda lite kvalitetstid tillsammans, och köp 2. Då medföljer extra liten present... :-)

 

Här nedan är några utlåtanden från deltagarna: 

Verkligen en oerhört bra workshop. Halleluja moment!

En helt ny värld har öppnat sig. Att bilder jag tagit kan bli så fina känns fantastiskt!

Martina och Klas är två sköna personer och lär ut på ett pedagogiskt sätt. En fantastisk aktivitet att göra ihop som par. Den bästa presenten istället för prylar. Toppbetyg!

Tack

Anna & Björn 

Bra upplägg av teori och praktik + personlig coaching, där alla bitar föll på plats, när det gäller ISA, bländare och slutartid.

Agnetha

Jag tycker att det varit en givande och riktigt rolig dag! Inte för invecklat utan lagom. Bra med praktiska övningar mellan. Riktigt bra! Högsta betyg! Tack för hjälpen :-)

//Lisa

Kursen har varit över förväntan :-)

Jag som bara kört i Tv (halvautomatik; Frk Fokus anm) känner att jag har mer kontroll och kan påverka min bild. Förstår samband mellan bländare, slutare och ISO.

Varit en superhärlig grupp med superbra stämning!

God mat, jag som är beroende!

Tack!

/Heléne

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Cecilia » Molly, 1 vecka. Nyföddfotografering, Fröken Fokus:  ”Hej vad har ni för prislista och tider på nyföddfotografering? Jag är beräknad d..”

  • Mamma Ingrid » Mest bilder:  ”Härliga bilder av nybyggarparet. Ni jobbar fantastiskt bra med röjning, eldning,..”

  • Owe » Tystnad ... eller inte.:  ”Hej! Hmmm, var det inte mycket kraftig vind då? För när jag varit i skog med vin..”

  • I Thalwitzer » Tystnad ... eller inte.:  ”Vilken besvikelse! Jag förstår att ni är trötta och uppgivna. Jag upplevde ju vi..”

  • Lilian » Tystnad ... eller inte.:  ”Det gör ont i hjärtat, hoppas ni kommer på något bra kram Lilian”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln