fokusloggan

Regn + Bröllop = Tur... (och blöt fotograf)

Anna och Christian skulle nog bli hedersmedborgade i något torkdrabbat land. Så fort de gör sig redo för fotografering, börjar det ösa ner nämligen. ;-)

 

I lördags fotograferade jag och assistent Evelina deras bröllop, och vi fick tillfälle att plåta i Hallands coolaste kyrka, Stafsinge. Där klättrade vi omkring med blixtar och reflexskärmar för att ta riktigt unika bilder på porträtt efter vigseln.

 

Men Anna & Christian hade varit förutseende (regnade det månne på deras förlovningsdag?) och bokat en separat porträttsession på måndag förmiddag, då vi skulle åka ut till en plats vid havet som betydde lite alldeles extra för dem.

 

2 minuter innan vi ska börja fotografera, börjar det ösa ner regn. 

Vi var inte direkt överraskade. :-)

 

Tack vare otroligt generös och trevlig bonde, fick vi tillgång till värsta fotoladan, inkl häftiga traktorer. Vilket visade sig passa bra, eftersom Christian föddes på en bondgård innan han doktorerade i matematik. 

 

Right.

Fotosessionen blev en riktigt skön workout för hela gånget, inkl assisterande mammor, som alla fick springa ut till stranden så fort det blev uppehåll. För att lika snabbt kuta tillbaka till ladan när himlen öppnade sig igen.

 

Resultatet är jag grymt nöjd med. En riktig Trash The Dress- fotograferingen blev det faktiskt (något oplanerat).

Tack Anna och Christian för att ni hängde med på alla mina knasiga idéer och hjälpte till att skapa riktigt häftiga bröllopsbilder!

 

Enjoy!

PS: hann precis hem och byta om till torra jeans + skor innan det var dags att plåta den 300 000 e halläningen. Som för övrigt kommer på besök i studion i morgon för ännu mer fotografering. Gilla!!! :-)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Cecilia » Molly, 1 vecka. Nyföddfotografering, Fröken Fokus:  ”Hej vad har ni för prislista och tider på nyföddfotografering? Jag är beräknad d..”

  • Mamma Ingrid » Mest bilder:  ”Härliga bilder av nybyggarparet. Ni jobbar fantastiskt bra med röjning, eldning,..”

  • Owe » Tystnad ... eller inte.:  ”Hej! Hmmm, var det inte mycket kraftig vind då? För när jag varit i skog med vin..”

  • I Thalwitzer » Tystnad ... eller inte.:  ”Vilken besvikelse! Jag förstår att ni är trötta och uppgivna. Jag upplevde ju vi..”

  • Lilian » Tystnad ... eller inte.:  ”Det gör ont i hjärtat, hoppas ni kommer på något bra kram Lilian”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln