fokusloggan

Snow leopard och snökaos

Utanför kontorsfönstret är det helt vitt, förutom en och annan snöplogande traktor som tuffar förbi. Otroligt skönt att jobba med flera olika grejor... just nu står webbdesign överst på listan. Vilket betyder att jag inte behöver oroa mig särskilt mycket att bilen inte går att flytta ur garaget.

Istället kan jag sitta och pilla på min nya Mac med "snow leopard" (så passande!) och greja bilder, webbdesign och annat kul i Photoshop.

 

Dagens fotoskola: Jägarvantar. Köp dem. Det enda vettiga att ha på händerna dagar som dessa. Jag köpte lite dyrare varianten som inte  bara är i fleece utan även har skinnförstärkning vilket gör under mot iskalla vindar.

:-)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Cecilia » Molly, 1 vecka. Nyföddfotografering, Fröken Fokus:  ”Hej vad har ni för prislista och tider på nyföddfotografering? Jag är beräknad d..”

  • Mamma Ingrid » Mest bilder:  ”Härliga bilder av nybyggarparet. Ni jobbar fantastiskt bra med röjning, eldning,..”

  • Owe » Tystnad ... eller inte.:  ”Hej! Hmmm, var det inte mycket kraftig vind då? För när jag varit i skog med vin..”

  • I Thalwitzer » Tystnad ... eller inte.:  ”Vilken besvikelse! Jag förstår att ni är trötta och uppgivna. Jag upplevde ju vi..”

  • Lilian » Tystnad ... eller inte.:  ”Det gör ont i hjärtat, hoppas ni kommer på något bra kram Lilian”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln