fokusloggan

Utsikter och insikter

Livet är väldigt roligt ibland.

Som igår.

Först en hel härlig dag på spännande kurs i Göteborg. Insikter varvas med skratt och nya vänskapsband knyts. På kvällen bär det av till Brännö, för reklamfotografering. Blir hämtad med liten motorbåt och vi susar fram över vattnet. Väl framme tar  vi bilder i varmt kvällsljus, solen och jag samarbetar och fokus ligger på närvaro. Tiden går fort och vi ser solen gå ner i havshorisonten från en brant klippa. I skymningen glider vi tillbaka mot land, det finns liksom inte så mycket att säga. Inte för att vi inte skulle ha något att säga varandra, utan att kommunikationen finns där ändå och att upplevelsen är delad redan.

Ibland har jag världens absolut bästa jobb.

Tack Mette, Eric, Victor och Ella för en underbar kväll! (Bilder från kvällen kommer först om ca 2 veckor, nu är det fortsatt kurs som gäller)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Cecilia » Molly, 1 vecka. Nyföddfotografering, Fröken Fokus:  ”Hej vad har ni för prislista och tider på nyföddfotografering? Jag är beräknad d..”

  • Mamma Ingrid » Mest bilder:  ”Härliga bilder av nybyggarparet. Ni jobbar fantastiskt bra med röjning, eldning,..”

  • Owe » Tystnad ... eller inte.:  ”Hej! Hmmm, var det inte mycket kraftig vind då? För när jag varit i skog med vin..”

  • I Thalwitzer » Tystnad ... eller inte.:  ”Vilken besvikelse! Jag förstår att ni är trötta och uppgivna. Jag upplevde ju vi..”

  • Lilian » Tystnad ... eller inte.:  ”Det gör ont i hjärtat, hoppas ni kommer på något bra kram Lilian”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln